kõik kategooriad
sidebanner.jpg

Blogi

Avaleht>Blogi

JIMMY esitleb PowerWash HW8 Pro juhtmeta tolmuimejat ja pesurit, et vallutada määrdunud põrandad

Publisher: Väljalaske aeg: 2021-06-21

See nutikas põrandapuhastusseade puhastab ja peseb ühe korraga ning vähendab teie koristusaega poole võrra
01 - 副本

Simply thinking about being hunched over sweeping and mopping all over the floor after a busy day or tiring cooking has been a big headache. JIMMY is very aware of the daily cleaning challenges we always dread dealing with. Sticky messes and dried spills with pet hair and large particles on hard floors are really time-consuming and can’t be easily and quickly done with a traditional mop and vacuum cleaner. To combat this, JIMMY has unveiled a new Juba ainuüksi mõtlemine sellele, et pärast pingelist päeva või väsitavat toiduvalmistamist peab kogu põranda pühkimise ja küürimise pärast küürutama, on alati tekitanud suurt peavalu. JIMMY on väga teadlik igapäevastest koristusprobleemidest, millega me alati kardame tegeleda. Kleepuvad loigud ja kuivanud plekid lemmikloomade karvade ja suure puruga kõvadel põrandatel on tõesti aeganõudvad ning neid ei saa traditsioonilise mopi ja tolmuimejaga hõlpsalt ja kiiresti puhastada. Selle vastu võitlemiseks tutvustab JIMMY uut nutikat juhtmeta tolmuimejat ja pesurit JIMMY PowerWash HW8 Pro, et pakkuda uut lihtsat viisi kõigi puhastusprobleemide lahendamiseks., to offer a new easy experience for all cleaning challenges.


JIMMY's all-in-one cordless PowerWash HW8 Pro vacuums, washes and scrubs floor at the same time and dries the floor instantly without leaving any stain. This smart-powered vacuum&washer enables you to preciously control water spray volume and position, so it's your call to decide when to vacuum and when to wash and scrub with water and cleaning solution. The unique external spray outlet design makes the squirt visible and directly spray water on desired spots, which leaves the floor as dry as possible after washing.


Designed for deep cleaning of all types of dirt on various surface, the versatile JIMMY HW8 Pro Mitmekülgsel, erinevatel pindadel igasuguse mustuse sügavpuhastamiseks mõeldud JIMMY HWXNUMX Pro tolmuimejal on võimas harjadeta mootor, mis tekitab tugeva imemise, et hõlpsasti puhastada raskete, kinnijäänud kleepuvate kohtade või igapäevaste põrandapuhastusprobleemide, nagu rasv, piimakohviplekid, lemmikloomade karvad, puru jms eemaldamist. See sobib ideaalselt köögi, vannitoa, elutoa ja igasuguse muu kõva pinna, sealhulgas puitpõranda, plaatide, marmori, vinüüli jms puhastamiseks.

02 - 副本

Nutikas sisseehitatud LED-ekraan näitab reaalajas teavet, sealhulgas toite seadistust, aku laengut ja puhastusrežiimi ning tuletab meelde, kui peate puhast vett lisama või musta vee välja laskma. Kui koristamine on lõppenud, asetage pesur laadija-alusele ning ühe nupuvajutusega lülitub masin isepuhastusrežiimi, et pesta harjarull automaatselt puhtaks. JIMMY PowerWash HW8 Pro on varustatud vahetatava liitiumakuga, mis kestab kuni 35 minutit, võimaldades ühe laadimisega kogu maja ära puhastada.


JIMMY kohta

JIMMY on KingClean Electric Co., Ltd kaubamärk, mis pühendub globaalsetele kasutajatele kvaliteetse tervisliku elu loomisele. KingClean Electric Co., Ltd on keskendunud elukeskkonna puhastamise valdkonnale juba 27 aastat, alates selle loomisest 1994. aastal, ning on olnud alates 17. aastast ehk 2004 aastat üks maailma suurimaid tolmuimejatootjaid, müües populaarseid tooteid Venemaale, Itaaliasse, Malaisiasse ja Taisse, Poola, Türgisse, Taani, Inglismaale, Prantsusmaale, Saksamaale, Hispaaniasse, Portugali, Dubaisse, Koreasse, Jaapanisse, Brasiiliasse, Peruusse jne. Ettevõttel on üle 700 tootearendusinseneri ning ettevõte pakub pideva tehnoloogiauuenduse tingimustes uuenduslikke põrandahooldusseadmeid.

Püsitellimus

Telli meie uudiskiri

Jälgi meid

Me tahame sinust kuulda

Kuumad kategooriad